Σημαντικό παιχνίδι για τον ΑΟ Θήρας κόντρα στον Πορφύρα το Σάββατο

ao_thiras_logoΠέντε οι αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία γυναικών στο βόλεϊ, ένας ο βαθμός που χωρίζει τον πρωτοπόρο ΑΟ Θήρας από τη δεύτερη Θέτιδα, και έξι οι βαθμοί διαφοράς από τον τρίτο Πορφύρα. Ο 1ος όμιλος έχει πάρει φωτιά και το Σαββατιάτικο παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Πορφύρα στον Πειραιά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Για τη μεν ομάδα της Σαντορίνης προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, για τη δε ομάδα της Φρεαττύδας προκειμένου να μειώσει τη διαφορά και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο. Θυμίζουμε ότι μόνο οι πρώτες ομάδες από από τους τρεις ομίλους της Α2 προβιβάζονται στην Α1.

Κάποιοι μικροτραυματισμοί που ταλαιπωρούν τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας αναμένεται να έχουν ξεπεραστεί μέχρι το Σάββατο, ώστε τα κορίτσια να είναι ετοιμοπόλεμα και να περάσουν αλώβητες από μια έδρα που αναμένεται δύσκολη. Όπως πάντα, η ομάδα περιμένει την ενεργή παρουσία και στήριξη των φίλων της από την Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο Π. Σαλπέας στον Πειραιά, στις 19:15.

Για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει του αγώνα, ο Γενικός Αρχηγός, κος Γιώργος Σπυριδάκης, δήλωσε στο ατλαντίς: “Για μας είναι ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι που δεν πρέπει να μας αγχώσει γιατί απλά η χειρότερη περίπτωση που είναι η ήττα, δεν θα επιφέρει καμία αλλαγή στον στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και έχει ήδη επιτευχθεί. Ενώ η νίκη θα μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία μιας και ο δρόμος είναι ούτως ή άλλως μακρύς με τέσσερα ακόμα δύσκολα παιχνίδια, όπως μακρύς είναι και για όλες τις ομάδες.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη