Ανοιχτό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την επίτευξη των στόχων

epimelitirio_kykladon_150x150Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 17:30 ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;» Ο καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων & ειδικός σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δρ. Αντώνης Κατσαλής θα μιλήσει για τα κλειδιά που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, ενώ θα μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς και μέσω τηλεδιάσκεψης στις αίθουσες του Επιμελητηρίου στην Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Τήνο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση “Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου γιγαντώνεται η ματαίωση και κρυσταλλώνονται ολοένα και περισσότερο αρνητικές στάσεις ζωής, ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα έρχεται να προτείνει απτές πρακτικές λύσεις και αποτελεσματικούς τρόπους αξιοποίησης ευκαιριών προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από την πειθαρχημένη παρατήρηση, επανεξέταση των πεποιθήσεων, σκέψεων και δράσεων μας με προορισμό την εκπλήρωση των στόχων μας.”

Ο Δρ. Αντώνης Κατσαλής που έχει τελέσει καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι ο πλέον ειδικός σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι Μηχ-Ηλεκτ. ΕΜΠ, M.Sc. & Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Exeter (Αγγλία), εργάστηκε σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, όπως στη ΔΕΗ ως Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Συγγραφέας 6 βιβλίων και δεκάδων άρθρων, σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εκπαιδευτής σεμιναρίων.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στις αίθουσες του Επιμελητηρίου το σεμινάριο θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming) στο: http://golive.onestreaming.com/Cyclades.

Για την ανακοίνωση του σεμιναρίου μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=29927

Για περισσότερες πληροφορίες όπως καλέσετε στο 22810 82346, εσωτ. 105 ή στο τοπικό γραφείο της Σαντορίνης, τηλ. 2286025788.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη