Συγκρότηση Κεντρικών Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομικών Θεμάτων Αιγαίου

Με αποφάσεις των υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννου Μανιάτη και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, οι οποίες δημοσιέυθηκαν ήδη στο ΦΕΚ, συγκροτήθηκαν το “Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου (ΚΕΣΑ Αιγαίου)” και το “Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Αιγαίου (ΚΕΣΥΠΟΘΑΑ)”.

Η σύνθεσή τους έχει ως εξής:

1. Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου (ΚΕΣΑ Αιγαίου)

I. Ζωίδης Νικόλαος του Ηλία, Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως Πρόεδρος.
II. Τσιοκάνης Αθανάσιος του Δημητρίου, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Μουκαζή Νικόλαο του Γεωργίου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
III. Κωστοπούλου Αικατερίνη του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών (Αρχιτέκτων), με βαθμό Β’, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Κομίνη Όλγα του Αιμίλιου, κλάδου ΠΕ 3 Μηχανικών (Αρχιτέκτων),με βαθμό Ε’, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διατηρητέων Κτιρίων – Περιοχών Ιστορικού Ενδιαφέροντος και Φυσικού Κάλλους, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
IV. Πρασσάς Κων/νος, του Αντωνίου, κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών (Αρχιτέκτων), με βαθμό Β΄, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Παραδοσιακών Οικισμών, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Βενέρη Παναγιώτη του Νικολάου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
V. Δανιά Μαρία του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Ειδικότητας Αρχιτεκτόνων, με βαθμό Β’, Προϊσταμένη της ΥΝΜΤΕ Βορείου Αιγαίου του ΥΠ.ΠΟ.Α., ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Φράγκου Μερόπη του Χρήστου, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Ειδικότητας Αρχιτεκτόνων, με βαθμό Β’, υπάλληλο της ΥΝΜΤΕ Βορείου Αιγαίου του ΥΠ.ΠΟ.Α.
VI. Αξαρλή Κλεονίκη του Νικολάου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Χρυσαφίδη Ευάγγελο του Χρήστου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
VII. Νικολαΐδου Σοφία του Ανδρέα, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Κουτσκουδή Βασιλική του Δημητρίου Αρχιτέκτονα Μηχανικό, εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
VIII. Μάγειρος Αναστάσιος του Νικολάου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εκπρόσωπος του ΣΑΔΑΣ − ΠΕΑ, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Μπακάλμαση Νικόλαο του Εδουάρδου Αρχιτέκτονα Μηχανικό, εκπρόσωπο του ΣΑΔΑΣ − ΠΕΑ.
IX. Τσουπής Παναγιώτης του Γεωργίου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ειδίκευση – εμπειρία στο σχεδιασμό τοπίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Κουτσοτάσιο Χρήστο του Αθανασίου Αρχιτέκτονα Μηχανικό, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ειδίκευση – εμπειρία στο σχεδιασμό τοπίου.
– Τον πρόεδρο του ΚΕΣΑ Αιγαίου όταν απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνει το μέλος Τσιοκάνης Αθανάσιος,
Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και σε περίπτωση
απουσίας του τελευταίου ο αναπληρωτής του Μουκαζής Νικόλαος, Πάρεδρος του Γ.Ν.Σ. του Υπουργείου
Ναυτιλίας και Αιγαίου.
3. Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί η Μαρία Μούρα, του Θεοδώρου, κλάδου ΤΕ Εργοδηγών (χωρίς δίπλωμα ή πτυχίο ΤΕΙ) υπάλληλος της ΓΓΑΙ & ΝΠ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος η Ευστρατία Καναβετσά, του Νέστορα, κλάδου ΤΕ 7 Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας.

2. Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Αιγαίου (ΚΕΣΥΠΟΘΑΑ)

I. Ζωίδης Νικόλαος του Ηλία, Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως Πρόεδρος.
II. Τσιοκάνης Αθανάσιος του Δημητρίου, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Μουκαζή Νικόλαο του Γεωργίου Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
III. Κωστοπούλου Αικατερίνη του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Γιαννέλη Μυρσίνη του Γεωργίου κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμμάτων, Μελετών και Έργων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
IV. Πρασσάς Κων/νος, του Αντωνίου κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊστάμενο του Τμήματος Παραδοσιακών Οικισμών, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεωργή Ευστράτιο, του Γεωργίου κλάδου ΠΕ3 Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
V. Καρατζάς Ιωάννης του Αναστασίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Βορείου Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Βενέρη Παναγιώτη του Νικολάου κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με βαθμό Β’, Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
VI. Πιτσιλαδής Ηρακλής του Νικολάου Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Προκοπίου Σαράντη του Ελευθερίου Πολιτικό Μηχανικό, εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
VII. Μαυρίλας Θεόδωρος του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Περφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Βασιλέλλη Παρασκευή του Σταύρου κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου,
της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
– Τον πρόεδρο του ΚΕΣΥΠΟΘΑΑ όταν απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνει το μέλος Τσιοκάνης Αθανάσιος,
Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και σε περίπτωση απουσίας του τελευταίου ο αναπληρωτής του Μουκαζής Νικόλαος, Πάρεδρος του Γ.Ν.Σ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
– Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί η υπάλληλος της ΓΓΑΙ & ΝΠ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Ευστρατία Καναβετσά του Νέστορα, κλάδου ΤΕ 7 Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος η Μαρία Μούρα του Θεοδώρου, κλάδου ΤΕ Εργοδηγών (χωρίς δίπλωμα ή πτυχίο ΤΕΙ) υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη