Νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Στέφανος Γκρίτζαλης εξελέγη πριν λίγες ημέρες νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο κ. Γκρίτζαλης έλαβε 151 ψήφους (59,68%) από τους 263 καθηγητές (από 311 εγγεγραμμένους), που ψήφισαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Ιωάννης Κάλλας, καθηγητής του Τμήματος Κοινωνιολογίας, που έλαβε 96 ψήφους και ο Ιωάννης Χατζόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος που έλαβε 6 ψήφους.

Ο πρύτανης Στέφανος Γκρίτζαλης είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικών Επιστημών, μεταπτυχιακού τίτλου στον Ηλεκτρονικό Αυτοματισμό και διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Στέφανος Γκρίτζαλης έχει, ήδη, ανακοινώσει πως αναπληρωτές πρυτάνεις θα είναι η αναπληρώτρια καθηγήτρια Αλεξάνδρα Μπούνια, πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ο αναπληρωτής καθηγητής Σπύρος Συρόπουλος από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών στη Ρόδο και η καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου, πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Χίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη