Οι δίτροχοι προνομιούχοι

Παρά την πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας των Φηρών οι “δίτροχοι προνομιούχοι” εξακολουθούν να παρκάρουν μοτοσυκλέτες και μηχανάκια μέσα στην πλατεία, σε χώρο που σαφώς προορίζεται για πεζούς και ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά, άτομα μεγάλης ηλικίας κλπ.

Γεγονός είναι ότι ο αριθμός των δίτροχων, που παρκάρουν εκεί, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες μέρες, καθώς η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι έντονη και επιβάλλονται πρόστιμα.

Όμως το πρόβλημα παραμένει και επιπλέον τα δίτροχα είναι μια μόνιμη απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των ανυποψίαστων πεζών, καθώς προκειμένου να φθάσουν στο σημείο παρκαρίσματος, διέρχονται από μεγάλο τμήμα του πεζόδρoμου.

Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα συμβεί μετά τη λήξη των μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας που ισχύουν σήμερα και την κατάργηση της πεζοδρόμησης στις 15 Σεπτεμβρίου. Τα μηχανάκια και οι μοτοσυκλέτες (πρόκειται συνολικά για 20-30 δίτροχα) θα καταλάβουν εξ ολοκλήρου το συγκεκριμένο χώρο και θα αποκλείσουν και πάλι την πρόσβαση στους πεζούς, στους οποίους η χρήση του ανήκει αποκλειστικά;

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη