Κυρώσεις σε όσους αποθέτουν οικοδομικά υλικά χωρίς σχετική άδεια

dimos_thirasΟ Δήμος Θήρας, με ανακοίνωση που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κυριαζής, ενημερώνει για τα εξής:

“Σύμφωνα με τον Kανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Θήρας απαγορεύεται η κατάληψη και η χρήση δημόσιου ή δημοτικού χώρου εάν πρώτα  δεν έχει εκδοθεί από τον Δήμο η αντίστοιχη άδεια που προβλέπεται.

Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητά σε όλους τους εμπλεκόμενους σε οικοδομικές εργασίες, ιδιοκτήτες, εργολάβους, εμπόρους και μεταφορείς  η εναπόθεση οικοδομικών υλικών και αποβλήτων σε όλους τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους εάν πρώτα ο εργοδότης (ιδιοκτήτης)  δεν έχει εκδώσει  την προβλεπόμενη  άδεια από τον Δήμο και εάν ο κάθε εμπλεκόμενος εργολάβος, έμπορος ή μεταφορέας δεν έχει εφοδιαστεί με αντίγραφο της συγκεκριμένης άδειας.

Σε περίπτωση εκτέλεσης παραγγελίας, πώλησης, μεταφοράς και εναπόθεσης οικοδομικών υλικών σε δημόσιο χώρο χωρίς να έχει εκδοθεί η  προβλεπόμενη άδεια οι κυρώσεις που προβλέπονται θα επιβάλλοντα πρώτα στον εμπλεκόμενο εργολάβο, μεταφορέα, πωλητή και στη συνέχεια στον εργοδότη (ιδιοκτήτη).”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη