Νέο εργαστήριο φωτογραφίας για παιδιά στο SAF

saf_logoΈνα ακόμα εκπαιδευτικό εργαστήριο έχει προγραμματιστεί στο Santorini Arts Factory για τους μικρούς εν δυνάμει καλλιτέχνες του νησιού. Αυτή τη φορά, κύριο θέμα του εργαστηρίου θα είναι η φωτογραφία. “Σαν τον Σέρλοκ Χόλμς, ερευνούμε τη ζωή και το έργο των μεγάλων φωτογράφων, αλλά παρακολουθούμε και τα μυστικά μιας studio φωτογράφισης που θα στηθεί ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο!” όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το SAF.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου, ώρα 11:00-14:00, και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Σκοπός αυτών των εκπαιδευτικών συναντήσεων είναι να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το έργο των μεγάλων φωτογράφων, να γνωρίσουν τον γοητευτικό κόσμο της φωτογραφίας.

Η διαδραστική εκπαιδευτική συνάντηση αποτελείται από τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζεται επιλογή από το έργο των μεγάλων φωτογράφων με προβολή οπτικού υλικού (slideshow, video links κτλ). Στη δεύτερη ενότητα επιλέγονται οι δέκα πιο γνωστές τους φωτογραφίες και ακολουθεί συζήτηση με τα παιδιά. Στην τρίτη ενότητα τα παιδιά παίρνουν μία «πρώτη γεύση» καθώς παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν σε μία φωτογράφιση με χρήση studio lights, η οποία θα στηθεί ειδικά για αυτά στον χώρο που φιλοξενείται η εκδήλωση.

Την οργάνωση και επιμέλεια του εργαστηρίου θα έχουν η φωτογράφος Μαριλένα Σταφυλίδου και η βοηθός φωτογράφου Μυρτώ Στείρου.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 παιδιά
Κόστος συμμετοχής ανά εργαστήριο: 12 ευρώ

Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήριο, χωρίς τη προηγούμενη δήλωση συμμετοχής, επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως με το 6971828108 ή το info@santoriniartsfactory.gr, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη