Παρουσίαστηκε η μελέτη για την ανάπτυξη του Πανθηραϊκού

Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συνάντηση εργασίας με θέμα “Παρουσίαση αγοραλογικής μελέτης, νέας ομαδικής ταυτότητας και προϋπολογισμός εσόδων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 για τον Πανθηραϊκό Α.Ο”.

Η μελέτη συντάχθηκε και παρουσιάστηκε από τον κ. Νίκο Μπακάκο και αφορούσε “την ανάπτυξη προγραμμάτων εσόδων, διαχείρισης και λειτουργίας της ομάδας,των εγκαταστάσεων και του ανθρώπινου δυναμικού της”.

Η όλη παρουσίαση ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη και έθεσε υψηλούς στόχους, τόσο στο τομέα των εσόδων όσο και στην όλη παρουσία και συμπεριφορά της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο.

Εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθηραϊκού Α.Ο, στην παρουσίαση παρόντες ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Φωτεινός Αντώνης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ της Ένωσης κ. Γαλανός Μάριος.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου “εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθηραϊκού Α.Ο, ο πρόεδρος κ. Νίκος Καμπουράκης ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Μπακάκο για την εξαίρετη εργασία – παρουσίαση”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη