Το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 22/7

Ποικιλία σε συλλήψεις είχε το αστυνομικό δελτίο της χθεσινής (22/7) ημέρας στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου χθες σημειώθηκαν τα εξής:

– Χθες το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος απουσίαζε, σχηματίστηκε δικογραφία

– Το μεσημέρι, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι 39χρονος ημεδαπός μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δυο επιβάτες-τουρίστες προς το αεροδρόμιο του νησιού κατ’ εντολή 29χρονου ημεδαπού και έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο). Οι δύο άντρες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

– Συνελήφθησαν επίσης τρείς υπήκοοι Συρίας ηλικίας 18, 27 και 32 ετών, γιατί μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένων διαβατηρίων αρχών Σλοβενίας, Ελβετίας και Ολλανδίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Γαλλία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη