Νέα εκδήλωση της Σχολής Γονέων από την “Γλυκογαλούσα”

Ο ενοριακός παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα” της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, διοργανώνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00, την τρίτη εκδήλωση του προγράμματος της Σχολής Γονέων, στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά.

Το θέμα της διάλεξης, με εισηγήτρια την συγγραφέα παιδικών βιβλίων, κα Κατερίνα Μουρίκη, θα είναι “Παιδί-σχολείο-οικογένεια-βιβλίο: καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία”.

“Η αγάπη για το βιβλίο συνδέεται άρρηκτα με την καλλιέργεια του λόγου. Και ένας καθαρός λόγος, ένα καθαρό πνεύμα, είναι τα καλύτερα όπλα για να πολεμήσουμε το αύριο. Από το να μάθουμε εύκολα τα μαθήματά μας, μέχρι το να αποκτήσουμε ευχέρεια λόγου για να επικοινωνήσουμε, να διεκδικήσουμε τα διακαιώματά μας, να υπηρετήσουμε πρότυπα, αξίες και ιδανικά που δεν τα νικάει ούτε ο χρόνος ούτε κανενός είδους κρίση. Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας είναι ο προθάλαμος της αυριανής επιτυχίας και της ευζωίας των παιδιών μας. Ελάτε να κουβεντιάσουμε μαζί για το πώς θα το πετύχουμε.” αναφέρει η σχετική πρόσκληση που απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη