100% Hotel Show – Ραντεβού τον Νοέμβριο του 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο 100% Hotel Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Νοεμβρίου 2015, στο MEC Παιανίας. Με την κομβική αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του, το 100% Hotel Show εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τον ξενοδοχειακό κλάδο, δίνονας λύσεις σε καίρια ζητήματα, μέσα σε ένα άρτια οργανωμένο και αυστηρά επαγγελματικό εκθεσιακό περιβάλλον.

Την ποιότητα της διοργάνωσης, υπογράμμισαν οι πολυτελείς κατασκευές περιπτέρων από μερικές από τις καλύτερες εταιρείες από το χώρο της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, της παροχής υπηρεσιών αλλά και της τεχνολογίας, ενώ η ποιοτική προσέλευση σημαντικών ξενοδόχων, ιδιοκτητών καταλυμάτων και επιχειρηματιών από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, συμπλήρωσε άρτια την εκθεσιακή εμπειρία.

Δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη της ξενοδοχειακής αγοράς, βασικό σημείο αναφοράς της διοργάνωσης αποτέλεσαν τα Hotelier Workshops, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 1000 επισκέπτες, ενώ το ελληνικό Design ξενοδοχειακού προϊόντος αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα 100% Hotel Design Awards.

Η επόμενη διοργάνωση του 100% Hotel Show έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη