Ένας θρύλος των πολεμικών τεχνών στη Σαντορίνη

Κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Τον Buakaw, έναν σούπερ σταρ των πολεμικών τεχνών, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στη Σαντορίνη οι αθλητές που ασχολούνται με μαχητικά αθλήματα, κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που θα γίνει στο ΔΑΠΠΟΣ, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, ώρα 19:30, με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου K-Team.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Buakaw έρχεται από την Ταϊλάνδη στην Ελλάδα για σεμινάρια, συνοδευόμενος από ένα 6μελες επιτελείο προπονητών και μάνατζερ. Εκτός από τη Σαντορίνη, ανάλογα σεμινάρια θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου, στην Αθήνα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ενασχολούμενους των μαχητικών αθλημάτων, ερασιτέχνες, επαγγελματίες αθλητές και δασκάλους και παιδιά.

Αναλύοντας το βιογραφικό του, ο Sombat Banchamek γνωστός ως Buakaw γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη στις 8 Μαίου το 1982. Αφού κατάφερε και στέφθηκε πρωταθλητής στο στάδιο της Ταϊλάνδης Omnoi το 2001 και 2002, το επανέλαβε άλλες 2 φορές το 2011 και 2012 στο MuayThai και το 2004 και 2006 κατέκτησε την ολυμπιάδα του KickBoxing, τα K-1 WordMax της Ιαπωνίας. Έχει συνολικά 303 αγώνες από τους οποίους έχει νικήσει τους 258 με 63 KnockOut , έχοντας 40 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη