Αθλητική Ένωση Σαντορίνης: Η Γ’ εθνική, το μέλλον, οι νέοι

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ που οδήγησαν την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στην Γ’ Εθνική κατηγορία, το atlantea επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Α.Ε.Σ., κ. Βαλάντη Βλαβιανό, και έμαθε τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας μετά τη σημαντική αυτή επιτυχία.

atlantea: Με την επιτυχία αυτή ολοκληρώνεται ένας κύκλος για την Α.Ε.Σ.;

Βαλάντης Βλαβιανός: Συνεχίζουμε… Σε αυτή τη λέξη ανταμώνουν οι σκέψεις μας! Όλοι όσοι σταθήκαμε δίπλα στην ομάδα, θεωρούμε ότι η άνοδος της Α.Ε.Σ. στη Γ’ Εθνική δεν κλείνει έναν κύκλο. Αγωνιστικά σίγουρα πετύχαμε τον υψηλότερο και πλέον αισιόδοξο στόχο που είχαμε θέσει για την περίοδο 2015-2016. Όμως παραμένουμε και συνεχίζουμε να βαδίζουμε σε μία σταθερή πορεία που οδηγεί μόνο μπροστά, μόνο ψηλά, μόνο στο μέλλον.

Atlantea: Η άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία απαιτεί να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας στο εξής;

Β.Β.: Κάθε ομάδα δεν αποτελείται μόνο από το ανδρικό ή το γυναικείο τμήμα της. Το μέλλον ανήκει στις ακαδημίες της. Οι ακαδημίες μας αποτέλεσαν τον άξονα περιστροφής όλων των σχεδιασμών μας τα χρόνια που πέρασαν. Ο βασικός στόχος μας δεν αλλάζει. Η Α.Ε.Σ. παραμένει ένας ζωντανός αθλητικός οργανισμός. Συνεχίζουμε να στηριζόμαστε στο ταλέντο, την όρεξη και τη θέρμη των νεαρών αθλητών μας. Η αφοσίωση και η αγάπη τους για το άθλημα τροφοδότησε το όραμα και μας ώθησε να στηρίξουμε με σκληρή δουλειά και ικανές επιλογές το ανδρικό μας τμήμα.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο η συμμετοχή των ανδρών μας στο απαιτητικό πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής θα γεμίσει παραστάσεις τα νεανικά μάτια, θα χαρίσει προοπτική και κίνητρο. Όλοι μαζί, διοίκηση, αθλητές και φίλοι της ΑΕΣ, θα χειροκροτούμε τις προσπάθειες και τις νίκες τους. Στοίχημά μας είναι να πλημμυρίσει το γήπεδο από νιάτα, στις προπονήσεις, στους αγώνες και σε κάθε κοινή δράση που θα οργανώνουμε.

Atlantea: Μετά τη θερινή ανάπαυλα, πότε θα αρχίσει η προετοιμασία των τμημάτων της Α.Ε.Σ. για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017;

Β.Β.: Δεν υπάρχει παύση. Συνεχίζουμε και το καλοκαίρι. Με την καθοδήγηση των προπονητών μας σχεδιάσαμε και ήδη υλοποιούμε ένα πρότυπο πρόγραμμα αθλητικής δράσης, κατάλληλο για την ελεύθερη από αγωνιστικές υποχρεώσεις περίοδο, για νέους αθλητές, που ηλικιακά ανήκουν στα τμήματα εφήβων, παίδων, κορασίδων και προαγωνιστικό. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ατομική βελτίωση των αθλητών και στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Και βέβαια συνεχίζουμε να συναντιόμαστε όλοι μαζί στις δροσερές καλοκαιρινές μας αποδράσεις για μικρούς και μεγάλους αθλητές και φίλους της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.
Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε μεθοδικά κάθε βήμα για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις της επόμενης περιόδου. Από την πλευρά της διοίκησης θα παρασχεθεί κάθε δυνατή διευκόλυνση και βοήθεια στους αθλητές και τους προπονητές όλων των τμημάτων μας ώστε να οδηγηθούμε και πάλι σε εξαιρετικά αποτελέσματα!
Στα μέσα Αυγούστου επιστρέφουμε για το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας μας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη