Αφιέρωμα του Discovergreece.com στον εσωτερικό τουρισμό

Στοχεύοντας στην ενίσχυση και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η Marketing Greece, μέσω ειδικής σελίδας της ταξιδιωτικής πλατφόρμας Discovergreece.com, συστήνει ξανά στο ελληνικό κοινό, μέσα από μια νέα ματιά γνωστούς αλλά και λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Eurobank, στρατηγικού εταίρου του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece, με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προορισμών και των εμπειριών που μπορεί να απολαύσει το ελληνικό κοινό στην Ελλάδα. Η νέα καμπάνια είναι στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες και μέσα από το συναρπαστικό περιεχόμενο, την εμπνευσμένη αφήγηση ιστοριών και το πρωτότυπο φωτογραφικό και video υλικό, ξεναγεί το ελληνικό κοινό στην αυθεντική Ελλάδα, μοιράζεται μαζί του ξεχωριστές εμπειρίες, αναδεικνύει τη γαστρονομική ταυτότητα της χώρας και δίνει μικρές συμβουλές και ιδέες για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναισθήματα και ανεκτίμητες στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

Επιλεγμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, highlights, ταξιδιωτικές ιδέες και προορισμοί προσφέρουν στους επισκέπτες της σελίδας ένα εικονικό ταξίδι στην Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, αποκαλύπτοντας μικρά και μεγάλα μυστικά της χώρας μας. Ενδεικτικά ταξιδιωτικά άρθρα:


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη