Αγώνες πυγμαχίας το Σάββατο στη Σαντορίνη

Kypello_pygmahiasΑγώνες πυγμαχίας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης, καθώς το Σάββατο 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας Πραβατζή. Οι αγώνες, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σαντορίνης, υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του ΔΑΠΠΟΣ και του Δήμου Θήρας, θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο και θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν είκοσι αθλητές πυγμαχίας που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα μία καλύτερη θέση στη βαθμολογική τους κατάταξη.

Είναι η πρώτη σημαντική αθλητική διοργάνωση που αφορά σε ατομικό ολυμπιακό άθλημα και που φιλοξενείται στο νησί μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες και ταυτόχρονα να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συμπολίτη μας κ. Ευάγγελου Φουστέρη  και του προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κ. Ιωάννη Αϊδινιώτη, η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη