Volleyleague: Αγωνιστική δράση χωρίς ΑΟ Θήρας

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου, καθώς ΑΟ Θήρας και Άρης έχουν ζητήσει αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Πανναξιακού την Κυριακή 2/12 (18:00) στο γήπεδο του Ρέντη. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να σπάσουν το αήττητο της φορμαρισμένης αυτή την περίοδο ομάδας της Νάξου;

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Ηλυσιακός, το Σάββατο 1/12 στις 18:00
Ο Ηλυσιακός, που βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί στην έδρα της Ηλιούπολης (4η θέση), έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Ρούσση, πρώην προπονητή του ΑΟ Θήρας.

ΑΠΣ Αίας – ΑΣΠ Κόρινθος, το Σάββατο 1/12 στις 18:00
Η ουραγός Κόρινθος θα αγωνιστεί απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, την ομάδα που σε έξι αγωνιστικές έχει παίξει τέσσερα τάι μπρέικ, τα περισσότερα στην κατηγορία.

ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΣΠ Θέτις, το Σάββατο 1/12 στις 20:00
Η επίσης 4η στη βαθμολογία Θέτιδα Βούλας, καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πάνω στο φιλέ με 68 μπλοκ και δεύτερη καλύτερη στην άμυνα με 60% στην υποδοχή, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πορφύρα (6η θέση).

Ο αγώνας του Μαρκόπουλου με τον ΑΟ Θήρας είναι προγραμματισμένος για τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ ο Άρης και οι Μακεδόνες θα αγωνιστούν στις 20 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας την 7η αγωνιστική.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη