Αίας Ευόσμου – ΑΟ Θήρας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου

Στον Εύοσμο ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς το Σάββατο 26/3 αντιμετωπίζει τον ουραγό της βαθμολογίας Αίαντα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Έχοντας αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα play off. Εκεί θα αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας καθώς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αίαντα, τερματίζει στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα διασταυρωθεί με την ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση.

Για τον Αίαντα Ευόσμου θα είναι ο τελευταίος αγώνας στη Volleyleague, αφού ως τελευταίος στη βαθμολογία υποβιβάζεται απευθείας στην Pre League.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μπορεί το παιχνίδι μεταξύ Αίαντα και ΑΟ Θήρας να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις τις αγωνιστικής.

Για την 1η θέση της βαθμολογίας που δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα στα play off, ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα των τριών πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό (που υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας). Οι πράσινες δοκιμάζονται στην έδρα του ΠΑΟΚ, που είναι σίγουρα τρίτος, ενώ οι ερυθρόλευκες υποδέχονται την ΑΕΚ που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 4η θέση.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ ενδιαφέρει άμεσα Άρη (είναι στο -1 και στην 5η θέση) και Θέτιδα Βούλας (είναι στο -2 και στην 6η θέση), ενώ κι οι δύο ομάδες έχουν αγώνες με αντιπάλους που εμπλέκονται στα play out, καθώς ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του προτελευταίου Ηλυσιακού και η Θέτις υποδέχεται τον 12ο Πορφύρα.

Ο 11ος Πανναξιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο, που εξασφάλισε την παραμονή του από την περασμένη εβδομάδα, και με νίκη θα είναι σίγουρα στην 11η θέση (που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα play out), ενώ οι Αμαζόνες, που περιμένουν να μάθουν ποιον από τους Ηλυσιακό, Πορφύρα θα αντιμετωπίσουν στα play out, υποδέχονται την Λαμία, που με τη σειρά της, ως 8η στη βαθμολογία, περιμένει να δει ποια ομάδα θα τερματίσει στην 1η θέση για να μάθει τον αντίπαλό της στα play off.

Όλοι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη