Αιφνιδιασμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης

Χωρίς τη σφραγίδα του Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη θα κυλήσει το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Ο σημαντικός πολιτιστικός θεσμός του νησιού που ξεκίνησε το 1980, φέτος θα κάνει ένα διάλειμμα, καθώς, σύμφωνα με ενημέρωση από την Καθολική Επισκοπή Θήρας, η οποία είναι ο αρωγός και διοργανωτής των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μεγάρου Γκύζη, από το περασμένο φθινόπωρο είναι σε εξέλιξη μια ριζική ανακαίνιση του χώρου και γίνονται τεχνικές βελτιώσεις καθώς και ανακατασκευή των βοηθητικών και του κύριου χώρου φιλοξενίας των εκδηλώσεων.

“Λόγω της σπουδαιότητας και της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το ετήσιο ραντεβού μας με τους πολυάριθμους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους του νησιού” επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Καθολικής Επισκοπής, συμπληρώνοντας πως “ανανεώνουμε το πολιτιστικό μας ραντεβού για το προσεχές μέλλον”.

Η ανακοίνωση γνωστοποιεί επίσης και την αποχώρηση του κου Κωνσταντίνου Γρηγορίου από την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη. Ο κος Γρηγορίου είχε αναλάβει ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ το 2016, διαδεχόμενος τον κο Γιάννη Παπακωνσταντίνου που είχε αποχωρήσει στα τέλη του 2014. Το καλοκαίρι του 2015 επίσης δεν είχε γίνει Φεστιβάλ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη