Αισιοδοξία για την ομαλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στη Σαντορίνη

Σε εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκονται οι φορείς της Σαντορίνης, προκειμένου να διατηρηθεί το νησί υγειονομικά ασφαλές και να συνεχισθεί ομαλά η επιτυχημένη φετινή τουριστική σεζόν. Οι άμεσες προτεραιότητες, όπως προέκυψαν από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού υπό τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα, είναι τρεις:

  • Ενίσχυση του εμβολιασμού, κυρίως των εργαζομένων σε τουριστικές επιχειρήσεις. Επ’ αυτού ο Δήμαρχος Θήρας επισήμανε ότι έχει εξασφαλισθεί επάρκεια εμβολίων.
  • Αυστηρή επιτήρηση της εφαρμογής των υγειονομικών κανονισμών παντού και κυρίως σε χώρους μεγάλου συνωστισμού ατόμων (κέντρα ψυχαγωγίας, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ), με τη συμβολή της ενισχυμένης σε προσωπικό Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας.
  • Αυστηροποίηση ελέγχων στις πύλες εισόδου του νησιού, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει την πλήρη κινητοποίηση και του προσωπικού του Λιμεναρχείου Θήρας.

Η συνάντηση έκλεισε με την αισιοδοξία ότι με την προσπάθεια όλων η Σαντορίνη θα διατηρήσει και θα ενισχύσει τη θέση της στην κορυφή των παγκόσμιων τουριστικών προορισμών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη