Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια της Blue Star Ferries φέρνει η απαγόρευση απόπλου που ισχύει από σήμερα 19/12 το μεσημέρι, σύμφωνα με νεότερο δελτίο της ΕΜΥ. Σε ό,τι αφορά στα δρομολόγια για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, ισχύουν τα παρακάτω:

Το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos από Πειραιά 17:30 για Πάρο – Νάξο – Δονούσα – Αιγιάλη – Αστυπάλαια και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star 2 από Πειραιά 18:00, για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το Blue Star Delos που συνεχίζει κανονικά σήμερα την επιστροφή του προς Πειραιά, αύριο Τρίτη 20/12 δε θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του από Πειραιά 07:25 για Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη και από Σαντορίνη 15:45, για Νάξο – Πάρο – Πειραιά.

Το δρομολόγιο του Blue Star Paros της Τρίτης 20/12 από Πειραιά 07:25 για Σύρο – Τήνο – Μύκονο και επιστροφή επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν και το δρομολόγιο του Πρέβελης, που λόγω του απαγορευτικού θα παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά. Το σημερινό (19/12) δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη Ρόδο θα παραμείνει ανεκτέλεστο. Ομοίως και το δρομολόγιο της Τετάρτης 21/12 από Ρόδο προς Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ανάφη-Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη