Θέλεις να πούμε αλήθειες; Αν ανήκεις στους αναποφάσιστους, η επιλογή δώρων είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση. Κάθε χρόνο η εποχή πριν τα Χριστούγεννα αποτελεί την απόλυτη πρόκληση για σένα.

Να στείλεις ένα καλό κρασί, ή εκείνη τη σπάνια τεκίλα που η φιάλη της είναι ζωγραφισμένη στο χέρι, αληθινό έργο τέχνης, λέει. Ίσως καλύτερα ένα βιβλίο, γιατί αν δεν διαβάσουμε τώρα, πότε θα το κάνουμε; Ναι, αλλά ένα πιο προσωπικό δώρο σίγουρα θα κάνει καλύτερη εντύπωση… Ή μήπως ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από τις Κυκλάδες;

Εντάξει, μάλλον αποφάσισες. Μήπως όμως το σκέφτηκες αργά και δεν θα φτάσει έγκαιρα; Και αν το έχει ήδη;

Μην ανησυχείς! Υπάρχει το κατάλληλο δώρο για κάθε περίσταση (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γενέθλια, ονομαστική γιορτή, γάμος, επέτειος και κάθε άλλη αφορμή) που θα παραδοθεί ακριβώς τη στιγμή που το θέλεις.

Δωροκάρτα Atlantea ShopΕίναι η Δωροκάρτα του Atlantea eshop. Επιλέγεις την αξία της (υπάρχουν τρεις διαθέσιμες, για κάθε budget, από 25 ευρώ) και την στέλνεις τώρα στο email του παραλήπτη μαζί με το προσωπικό σου μήνυμα με ευχές. Ο αποδέκτης θα μπορεί να την εξαργυρώσει έως και ένα χρόνο μετά. Θα επιλέξει ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα του Atlantea eshop και σίγουρα θα βρει κάτι που θέλει πολύ. Εύκολα και απλά.

Γιατί τα δώρα πρέπει να φέρνουν σε όλους μόνο χαρά…


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη