Ξανά αλλαγή σχεδίων για την ITB Berlin 2022

Ακυρώνεται η έκθεση με φυσική παρουσία - Μόνο σε ψηφιακή μορφή και φέτος

Στη σκιά της επικείμενης επικράτησης της παραλλαγής Όμικρον στην Ευρώπη, οι διοργανωτές της ΙΤΒ Berlin, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής έκθεσης στον κόσμο που έχει προγραμματιστεί για τις 9-13 Μαρτίου 2022, ανακοίνωσαν πως δεν θα πραγματοποιηθεί στην διά ζώσης μορφή της, παρά μόνο στην ψηφιακή, όπως συνέβη και πέρυσι.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: “Με μεγάλη λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε σήμερα, ότι η διά ζώσης έκδοση της ITB Berlin 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων και των παρελκόμενων οδηγιών ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού, η Messe Berlin δεν είναι σε θέση να παράσχει στους εκθέτες και τους συνεργάτες της την απαραίτητη βεβαιότητα προγραμματισμού μιας έκθεσης με φυσική παρουσία, στις αρχές Μαρτίου. Η τρέχουσα κατάσταση σχετικά με την πανδημία, καθώς και οι αυστηρότεροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και τα όρια στους μέγιστους αριθμούς ατόμων που μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλες εκδηλώσεις, οδήγησαν τη Messe Berlin να κάνει αυτό το βήμα.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστεί δυνατή η διοργάνωση της ITB Berlin ξανά στη γερμανική πρωτεύουσα. Ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς, ο κλάδος χρειάζεται προσανατολισμό, έμπνευση και διάλογο. Με το συνέδριο και την Digital Business Day που μεταδίδονται σε ζωντανή ροή, καθώς και τις νέες περιφερειακές ταξιδιωτικές εκδηλώσεις μας κατά τη διάρκεια του έτους, προσφέρουμε στον κλάδο ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικού περιεχομένου και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες το 2022.

Τον Μάρτιο του 2023, η ITB Berlin, θα επιστρέψει ξανά με μια δια ζώσης εκδήλωση. Η ITB Berlin 2023 θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου και με τις ευχές όλων των παραγόντων της αγοράς θα πραγματοποιηθεί στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου”.

Ο επικεφαλής της ITB David Ruetz σε μήνυμά του ανέφερε επίσης ότι σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα προσαρμοστεί η ITB Berlin 2022 στα νέα δεδομένα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη