AΜΜΟΝΙΤΕ 2020, το νέo ασύρτικο της Gaia Wines  

Η νέα δημιουργία από τη Γαία Οινοποιητική/Gaia Wines έρχεται να επανασυστήσει τα χαρίσματα του ασύρτικου αλλά και να αποκαλύψει την ικανότητα παλαίωσής του στον χρόνο. AMMONITE, ένα κρασί με μοναδική προέλευση αλλά και μοναδική διαδικασία ωρίμανσης, που χαρίζει στη διάσημη ποικιλία λευκού της Σαντορίνης τη συμπεριφορά ερυθρών οίνων.

Είναι ένα κρασί δημιουργημένο εξ ολοκλήρου από τον τρύγο ενός σπάνιου αιωνόβιου αμπελώνα του νησιού, που έχει ωριμάσει πάνω από 15 μήνες με τις βιολογικές του λάσπες, με τακτική φροντίδα από τα έμπειρα χέρια των οινοποιών, και σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα κρασιού που έχει μείνει για μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια. Το προφίλ του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον: μεγάλη δομή, εντυπωσιακό γευστικό μήκος, πολυπλοκότητα, ένα ασύρτικο που με τις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης μπορεί να συνεχίζει να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το έμβλημα της Gaia Wines, τον αμμωνίτη, ένα απολίθωμα θαλάσσιου οργανισμού, ενώ το ανάγλυφο εικαστικό στην ετικέτα, η μαθηματική ακολουθία Fibonacci, αποτυπώνει τη γεωμετρική του αρμονία.

Κρατώντας στα χέρια σας μια φιάλη “AMMONITE”, έχετε την σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε ένα λευκό κρασί που στέκεται ιδανικά δίπλα σε αναρίθμητα πιάτα, από οστρακοειδή και ψάρι, έως κόκκινο κρέας και πλούσιες σάλτσες.

Το Atlantea eShop φέρνει κοντά σας το Ammonite 2020 και τα υπόλοιπα κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής και όπως πάντα, παραδίδει στη Σαντορίνη δωρεάν και σε όλη την Ελλάδα με απόλυτη ασφάλεια με κόστος 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη