WWF: Αν λιώσουν οι πάγοι, δεν υπάρχει επιστροφή

Πρωτοποριακό βίντεο με τη σφραγίδα της Nomint

Αποφασιστικά μέτρα για να περιοριστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη εντός του ορίου του 1,5°C και να περιοριστούν οι καταστροφικές επιπτώσεις στην Αρκτική, καλούνται να λάβουν οι παγκόσμιοι ηγέτες κατά τη σύνοδο COP26 που είναι αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη. Η Αρκτική όμως, όπως επισημαίνει το WWF, δεν μπορεί να περιμένει ως το 2050 για τους στόχους μηδενικών εκπομπών άνθρακα. Πρέπει να υπάρξει δράση τώρα, καθώς το σημείο τήξης των πάγων δεν είναι υπό διαπραγμάτευση!

Αυτό είναι το κυρίαρχο μήνυμα στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε από το WWF Arctic Programme, με αφορμή τη σύνοδο COP26.

Για τη συγκεκριμένη καμπάνια εργάστηκε επί έναν χρόνο η εταιρεία Nomint, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, που εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στις διαφημιστικές παραγωγές για λογαριασμό σημαντικών πελατών από όλο τον κόσμο, με έμφαση την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Για την παραγωγή του βίντεο χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 1000 λίτρα πάγου, ώστε να δημιουργηθεί το αρκτικό περιβάλλον, αλλά και 500 γλυπτά πολικής αρκούδας που φωτογραφήθηκαν και ενώθηκαν καρέ-καρέ μετά από επεξεργασία για το τελικό αποτέλεσμα!

Δείτε περισσότερα για αυτό το πρωτοποριακό βίντεο εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη