Αναφορά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Παρέμβαση μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας επιχειρούν οι Βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επιτευχθεί η αύξηση του εγκεκριμένου ορίου πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2015 για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Συγκεκριμένα οι βουλευτές Νικόλαος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός, Δημήτρης Γάκης, Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός, κατέθεσαν στο Προεδρείο της Βουλής αναφορά για τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού το έγγραφο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου  της 10.02.2015 με αρ. πρωτ.13332/133 (βλ. pdf στο τέλος του κειμένου) σχετικά με την Τροποποίηση-Αύξηση εγκεκριμένου όριου πιστώσεων-πληρωμών, έργων-μελετών ενταγμένων στις ΣΑΕΠ/ΣΑΜΠ Εθνικού Σκέλους του ΠΔΕ έτους 2015  στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια επιστολής στους βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων που απέστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και τους οποίους ενημερώνει για τις δυσμενείς εξελίξεις που ανέκυψαν αναφορικά με την χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) και ζητά την συνδρομή τους για την αποκατάσταση της αναιτιολόγητης απόφασης του τέως Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, να μειώσει δραματικά τους αναλογούντες στην ΠΝΑΙ πόρους, αφαιρώντας της ένα βασικό αναπτυξιακό εργαλείο.

Έγγραφο Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου:
ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΟΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ 2015_02

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη