Explore Thirasia – Ανακαλύπτοντας τη Θηρασιά, εναλλακτικά!

Η Θηρασιά είναι για πολλούς τα τελευταία χρόνια η ανερχόμενη, τουριστική δύναμη στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Σαντορίνης. Συνδυάζει την αθωότητα μιας άλλης εποχής και ταυτόχρονα προσφέρει μοναδικές ομορφιές και εμπειρίες που γοητεύουν τον επισκέπτη.

Ανάμεσα σε εκείνους που αγάπησαν το νησί και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν σε αυτό είναι ο Γιάννης Δασκαλάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, και η Θηρασιώτισσα σύζυγός του Νικόλ Πιτσικάλη, οι οποίοι λειτουργούν από το 2019 το γραφείο οργάνωσης δραστηριοτήτων στη φύση & εκδρομών Explore Thirasia, με κίνητρο την αγάπη τους για τη Θηρασιά αλλά και τις δραστηριότητες στη φύση και τη θάλασσα. Η Νικόλ παράλληλα λειτουργεί στο νησί και το υποκατάστημα του Apollonia Yacht Travel που ειδικεύεται στις ναυλώσεις σκαφών.

Με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους, αλλά και ιδιαίτερο σεβασμό και φροντίδα στον επισκέπτη και τον τόπο, οργανώνουν και υλοποιούν προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού που περιλαμβάνουν περιηγήσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα, ή και με e-mountain bike για τους λάτρεις πιο extreme εμπειριών, αλλά και περιηγητικές εκδρομές στις οποίες μυούν τους φίλους της Θηρασιάς από όλο τον κόσμο στην ιστορία και τη γεωλογία του νησιού, στην αγροτική παραγωγή -με έμφαση στον αμπελώνα- και στον τρόπο ζωής των κατοίκων έως σήμερα.

Οι περιηγήσεις ολοκληρώνονται στον χώρο της παλιάς κάναβας – οινοποιείου, το Μιτάτο, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακούς μεζέδες και προϊόντα της Θηρασιάς και της Κρήτης και να τα συνοδεύσουν με τοπικά κρασιά και ρακί.

Για τους φίλους των διακοπών εν πλω, το Explore Thirasia προσφέρει επίσης υπηρεσίες εξυπηρέτησης σκαφών.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 09:00-20:00 

Επικοινωνία: Τηλ. 6951831566, 2286029122, email: info@explorethirasia-santorini.gr

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη