Αναρτώνται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Σήμερα, Παρασκευή 28/6, μετά τις 13:00, αναμένεται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας. Οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες δε θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, παρά μόνο τον κωδικό και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τους βαθμούς τους πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο.

Επίσης, από την επόμενη Πέμπτη 4/7, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα 15/7 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Μετά και την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Σημειώνεται πως όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9/7, καθώς και τη Δευτέρα 15/7, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Από το Υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη