Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ

Εντυπωσιακή ήταν από άποψης θεάματος και ενδιαφέροντος η δεύτερη αγωνιστική του “Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16”, καθηλώνοντας όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Στο παιχνίδι των εφήβων της ΑΕΣ με τους Houston Rockets οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι το τέλος, όμως ο τραυματισμός του Κελλίδη και τα αβίαστα λάθη των Ρουκετών έδωσαν το πλεονέκτημα στους αντιπάλους τους που το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 57-60.

Ακριβώς ίδιο ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα στους παίδες της ΑΕΣ και τον Αετό 1, με τον Αλεξάκη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων όταν η μπάλα “έκαιγε” απ’ τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Σολδάτος και Ξαγοράρης σημείωσαν από 17 πόντους, οδηγώντας τον Αετό στη νίκη, ενώ από τους παίδες πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Δαμίγος και Μπουραντάς με 21 πόντους έκαστος.

Οι Utah Jazz ανάγκασαν σε χαμηλές πτήσεις τον Πήγασο, καθώς οι πρωταθλητές τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους νεοφώτιστους, που με ηγέτη για άλλη μια φορά τον Καφούρο (20 πόντοι) έφτασαν κοντά στην “πηγή”, ωστόσο η αστοχία και η έλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο φινάλε, έδωσαν την ευκαιρία στους αεροπόρους να πάρουν τη νίκη με 57-51.

Παράλληλα, το παιχνίδι ανάμεσα στους Επαλαίμαχους και τους Λύκους χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες, τα πολλά τρίποντα και τη συνεχή εναλλαγή του σκορ. Νικητές αναδείχτηκαν τελικά οι Επαλαίμαχοι με 61-51, με τον εντυπωσιακό και συνάμα καθοριστικό Σαμιωτάκη να σημειώνει 22 πόντους, ενώ από τους Λύκους ξεχώρισαν οι Πετράκης (18 πόντους) και Καρόπουλος (14 πόντους).

Στο παιχνίδι της Πέμπτης οι Άντρες της Α.Ε.Σ επιβλήθηκαν του Λιμεναρχείου με 29 πόντους (70-41), ενώ το ματς Αετός 2 – Sharks δεν διεξήχθη λόγω μη παρουσίας των Sharks και κατοχυρώθηκε με 20-0 υπέρ του Αετού. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι καρχαρίες δεν προσήλθαν σε αγώνα και σύμφωνα με το καταστατικό του πρωταθλήματος αποβάλλονται απ’ τη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πέμπτη 22/10/2015
Α.Ε.Σ Άντρες – Λιμεναρχείο (70-41)
(Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Ποιμενίδης)

Σάββατο 24/10/2015
Αετός 2 – Sharks (20-0 Α.Α)
(Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Ποιμενίδης)

Κυριακή 25/10/2015
Houston Rockets – Α.Ε.Σ Έφηβοι (57-60)
(Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Ποιμενίδης)

Πήγασος – Utah Jazz (57-51)
(Διαιτητές: Κλαδιανός – Πεταλωτής)

Επαλαίμαχοι – Λύκοι (61-51)
(Διαιτητές: Γαβαλάς – Βελώνιας)

Α.Ε.Σ Παίδες – Αετός 1 (57-60)
(Διαιτητές: Γαβαλάς – Πεταλωτής)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη