Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου

Η κατάκτηση του τίτλου των πρωταθλητών Κυκλάδων στο μπάσκετ από τους παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για δεύτερη συνεχή χρονιά και μάλιστα αήττητοι φέτος, ξεχωρίζει στην αθλητική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε (8-9 Απριλίου). Η ομάδα παίδων της ΑΕΣ νίκησε στον μεγάλο τελικό του Final 4 που φιλοξένησε η Νάξος τον “γηπεδούχο” Πανναξιακό με 59-57, διατηρώντας την κούπα στη Σαντορίνη.

Σημαντική επιτυχία σημείωσαν και οι άνδρες της ΑΕΣ που πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη από τον Άρη Νίκαιας με σκορ 87-94, στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν εκτός της ζώνης υποβιβασμού της Γ’ εθνικής.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας δεν δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό που πήρε εύκολη εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των play off της Α1 γυναικών.

[adning id="140783"]

Στο ποδόσφαιρο, ο Πανθηραϊκός ηττήθηκε με 2-1 στα Ζωνιανά από τον Ερμή για την 25η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων στην κατηγορία Κ12, η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε από τον Αστέρα Μαρμάρων με 1-2 και από τον Νηρέα με 2-3. Η αντίστοιχη ομάδα της Θύελλας Καμαρίου νίκησε τον Νηρέα με 4-3 και τον Αστέρα Μαρμάρων με 3-2.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη