Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου, 12-13/11

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Θήρας υποστηρίζει από τις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα των νεανίδων

Δύο φορές χαμογέλασαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε οι φίλοι του ΑΟ Θήρας, καθώς τόσο η γυναικεία ομάδα, όσο και οι νεάνιδες απέσπασαν θετικά αποτελέσματα. Το απόγευμα του Σαββάτου, για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών ο ΑΟ Θήρας επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Πανναξιακού, ενώ το πρωί της Κυριακής και οι νεάνιδες νίκησαν με 3-2 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Πανναξιακού.

Στα ποδοσφαιρικά, για την 7η αγωνιστική στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων λευκή ισοπαλία υπήρξε στην αναμέτρηση μεταξύ Πανναξιακού και Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο, ενώ η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε με 2-0 στη Μύκονο από την Άνω Μερά.

Για την Κ14 των Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός έχασε εντός έδρας 0-4 από τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ στην Κ18 η Θύελλα Καμαρίου κέρδισε στην έδρα της τον ΠΑΣ Νάξου με 1-0.

aes_kadmos
Σιγμιότυπο από των αγώνα της ΑΕΣ με τον Κάδμο Θήβας

Στο μπάσκετ, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Σεραφείμ Σφήκα και ενισχυμένη με τους έμπειρους Βαγγέλη Βουρτζούμη και Πρόδρομο Νικολαΐδη, έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής χάνοντας τελικά με ένα καλάθι διαφορά (74-76) από τον Κάδμο Θήβας. Οι παίδες της ΑΕΣ συνέχισαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, αφού επικράτησαν της ομάδας των Φαναριών από τη Νάξο με 52-47.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2016-2017, στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, Πύραυλος-2 Brothers 58-69 και Βετεράνοι-Αφρός 65-55.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη