Μεγάλη συμμετοχή από ξενοδόχους της Σαντορίνης για το 100% Hotel Show

Αυξημένο ενδιαφέρον έχει παρατηρηθεί από ξενοδόχους της Σαντορίνης για το τέταρτο 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Η ξενοδοχειακή έκθεση, διακρίνεται για τον boutique και luxury χαρακτήρα της, γεγονός που φαίνεται να ταιριάζει άψογα με το ύφος των ξενοδοχείων ενός από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς και δικαιολογεί τη μεγάλη ανταπόκριση των επαγγελματιών του νησιού.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 150 εταιρείες, που θα προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, το interior design και τον εξοπλισμό. Στον τομέα τεχνολογίας της έκθεσης, συμμετέχουν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου όπως η Web Hotelier, η Trivago, η Nelios και το Destsetters. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η έκθεση ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα, προωθώντας τις προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.hotelshow.gr.

Τέλος, η δεύτερη ημέρα των δωρεάν Ξενοδοχειακών Workshops, η Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξενοδόχων της Σαντορίνης, αφού είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη boutique ξενοδοχείων και βιλών. Σημαντικές εταιρείες θα καλύψουν θέματα όπως η ανάπτυξη του γαστρονομικού χαρακτήρα ενός καταλύματος, η εξοικονόμηση ενέργειας, το operation και σαφώς τα luxury κανάλια διανομής.

Μην παραλείψετε να εγγραφείτε ως επισκέπτης στο www.hotelshow.gr


 

Το atlantea είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Show


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη