Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 24-25/2

Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσαν στους φιλάθλους τους οι ομάδες της Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα που έφεραν:

Στο ποδόσφαιρο
Για την 17η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χαλκίδα, η οποία με σκορ 2-1 έδωσε τέλος στο σερί επτά αήττητων παιχνιδιών για την ομάδα της Σαντορίνης. Με την ήττα αυτή ο Πανθηραϊκός υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, στην 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου, η Θύελλα Καμαρίου νίκησε με 3-0 στην έδρα της τον ΑΣ Ίου και συνεχίζει αήττητη να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε με 2-1 στη Νάξο από τον Αστέρα Τραγαίας, ενώ ο Καρτεράδος έχασε εντός έδρας από το Φιλώτι με 1-2.

Για την κατηγορία Κ14 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την Κ18 ο Πανθηραϊκός νίκησε με 6-1 τον Πανναξιακό, ενώ για την Κ12 τόσο ο Πανθηραϊκός όσο και η Θύελλα Καμαρίου επιβλήθηκαν του Πανναξιακού με σκορ 3-1 και 1-0 αντίστοιχα.

[adning id="140783"]


Στο μπάσκετ
Οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης νίκησαν με 41-21 τις κορασίδες του ΑΟ Πάρου και βάζουν πλώρη για το Final 4 που θα γίνει στις 17-18 Μαρτίου στην Πάρο.

Εντυπωσιακή νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν και οι έφηβοι της ΑΕΣ επί του ΑΟ Πάρου, με 69-35. Για να πετύχει την πρόκρισή του στο Final 4 της Τήνου στις 10-11 Μαρτίου, το εφηβικό της ΑΕΣ χρειάζεται νίκη με έναν έστω πόντο διαφορά την άλλη εβδομάδα στη Νάξο επί του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Τέλος οι παμπαίδες της ΑΕΣ ηττήθηκαν με 18-59 από τον ΑΟ Πάρου, αποκτώντας όμως πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία.

Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Α.Ε.Σ Παίδες-Αετός 2 57-78 και Λύκοι-Επαλαίμαχοι 30-42.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη