Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 28-29/1

Γλυκόπικρη γεύση άφησαν στους φιλάθλους της Σαντορίνης οι ομάδες του νησιού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στο ποδόσφαιρο, ο Πανθηραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από την Τρίγλια Ραφήνας, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής και παραμένει με 16 βαθμούς στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μεταξύ 15 ομάδων). Για τα πρωταθλήματα Κυκλάδων, στην Α κατηγορία η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί του ΑΜΣ Φιλωτίου με 0-2 και με 22 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 8 βαθμούς διαφορά από τον ΑΟ Σύρου που προπορεύεται. Στην Κ16 ο Πανθηραϊκός επιβλήθηκε του ΠΑΣ Νάξου εντός έδρας με το εντυπωσιακό 6-0. Στην Κ12, τόσο η Θύελλα Καμαρίου, όσο και η Λάβα Εμπορείου γνώρισαν εντός έδρας ήττες από τον ΠΑΣ Νάξου, η μεν Θύελλα με 2-6, η δε Λάβα με 0-5.

Στο μπάσκετ, για την 14η αγωνιστική στον 2ο όμιλο Νότου της Γ εθνικής, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, αν και ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο, τελικά ηττήθηκε με 93-70. Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Διαγόρας τίμησε τον Επίτιμο Πρόεδρος της ΑΕΣ, κο Ηλία Μάινα, για την προσφορά του στη βελτίωση του αθλητισμού των Κυκλάδων. Επίσης, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του Dappos Basketball League ο Αετός 2 επικράτησε των Λύκων στην παράταση με 56-47.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας είχε 4 νίκες στις 4 αναμετρήσεις όλων των τμημάτων του. Οι γυναίκες κέρδισαν με 3-0 τους Μακεδόνες Αξιού για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, και με 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη φάση των 16 του κυπέλλου. Με ανεβασμένο το ηθικό η ομάδα ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανναξιακό το ερχόμενο Σάββατο για την 16η αγωνιστική της Α1. Επίσης, οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας νίκησαν 3-0 τον Νηρέα Πάρου, κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, ενώ οι κορασίδες του ΑΟΘ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα Κυκλάδων με νίκη επίσης 3-0 επί του Νηρέα Πάρου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη