21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους 8 του κυπέλλου βόλεϊ ο ΑΟ Θήρας

Share

Την πρόκρισή του στους 8 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών εξασφάλισε σήμερα (29/1) ο ΑΟ Θήρας που επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, παίρνοντας έτσι τη ρεβάνς για την ήττα της περασμένης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη και πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους κρίσιμους αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Από την ομάδα της Σαντορίνης απουσίαζε η Όστοϊτς, που είχε ενοχλήσεις μετά τον χθεσινό αγώνα του πρωταθλήματος με τους Μακεδόνες, ωστόσο με δυνατό του όπλο το σερβίς, ο ΑΟ Θήρας επέβαλε εξ αρχής τον ρυθμό του και δεν άφησε την Ελπίδα να τον απειλήσει.

Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-18

Οι δηλώσεις των προπονητών
Απόστολος Οικονόμου: «Μπορεί η χθεσινή με τους Μακεδόνες και η σημερινή με την Ελπίδα να φαίνονται δυο αυτονόητες νίκες αλλά δεν είναι έτσι. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη σοβαρότητα που έδειξαν και εύχομαι στην Ελπίδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Μας πίεσε πολύ στο σερβίς η Σαντορίνη και δεν είχαμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και έτσι φυσιολογικά ήρθε ο αποκλεισμός. Πλέον αφοσιωνόμαστε στη μάχη της παραμονής και έχουμε μπροστά μας έναν καυτό μήνα».

Οι υπολοιπες αναμετρήσεις για τη φάση των 16, που θα γίνουν την Τετάρτη 1/2, είναι οι εξής:

Ηρακλής Κηφισιάς – ΑΕΚ
ΑΟΦ Πορφύρας – ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΣ Αίας Κιλκίς – Μακεδόνες Αξιού
ΑΣ Άρης – Πανναξιακός ΑΟΝ
ΓΣ Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Αίας Ευόσμου

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη