Αναστέλλει τα δρομολόγιά της η Aegean Speed Lines – Πούλησε το Speedrunner III στη Seajets

Την αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα και ειδικότερα στις Δυτικές Κυκλάδες, εξαιτίας της πανδημίας και της εκτόξευσης των τιμών πετρελαίου, ανακοίνωσε χθες (29/4) η Aegean Speed Lines.

“Σημαντικό ρόλο σε αυτή μας την απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή έπαιξε η κατανομή του μεταφορικού έργου όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά το 2021 καθώς και η ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων για την τρέχουσα περίοδο, σε βαθμό πολλαπλάσιο των πραγματικών αναγκών της συγκεκριμένης γραμμής”, διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους τη στήριξαν στην πορεία της από το 2005, οπότε ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοΐα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Ο Όμιλος Ευγενίδη προτίθεται να συνεχίσει την παρουσία του στην ακτοπλοΐα, πάντα αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και παρακολουθώντας τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο ακτοπλοϊκό τοπίο” καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, το ταχύπλοο Speedrunner III, το μοναδικό πλοίο της Aegean Speed Lines, πωλήθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο για λογαριασμό της Seajets.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη