Αναστολή και των πρωταθλημάτων βόλεϊ

Την αναστολή διεξαγωγής όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΠΕ.

Συνεπώς οι δύο προσεχείς αγώνες του ΑΟ Θήρας, με τον Αίαντα Ευόσμου στις 14/3 και με την Ηλιούπολη στις 21/3 δε θα πραγματοποιηθούν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η απόφαση ελήφθη με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων. Από την απόφαση εξαιρείται το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών που διεξάγεται από την Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ).

Όπως συμπληρώνει η ΕΟΠΕ, όσον αφορά στα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα.

Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη