Αναστολή λειτουργίας της Mouzenidis Travel Greece

Τη διακοπή της εξυπηρέτησης των πελατών της στην Ελλάδα, ξεκινώντας τη διαδικασία εξυγίανσης της επιχείρησης, ανακοίνωσε η Mouzenidis Travel Greece. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έχει παρουσιάσει πτώση 95% λόγω της πανδημίας και των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της στις αγορές που κυρίως δραστηριοποιείται.

“Η Mouzenidis Travel αποτελεί τον μοναδικό Tour Operator στην Ελλάδα, που ασχολείται αποκλειστικά με τον εισερχόμενο προς την Ελλάδα τουρισμό, γεγονός που σημαίνει ότι η πανδημία έπληξε το σύνολο της δραστηριότητάς μας, με αποτέλεσμα επί ένα συνεχόμενο έτος και πλέον, να μην σημειώνεται καμία ουσιαστική εισροή κεφαλαίων” αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, σημειώνοντας ότι οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται σε ποσοστό 90% παρέμειναν κλειστές για ολόκληρη τη θερινή σεζόν του 2020.

Ο αγώνας για ανεύρεση λύσης ξεκίνησε από τον ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο, και συνεχίζεται από την οικογένειά του και στελέχη του ομίλου προκειμένου να αποκατασταθεί η φερεγγυότητα του brand Mouzenidis Travel έναντι συνεργατών, πελατών και προσωπικού.

“Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να επικεντρωθούμε στα οφειλόμενα και με στόχους και πρόγραμμα να επανεκκινήσουμε μία ομαλή λειτουργία, οφείλουμε άμεσα να διακόψουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας, να αναπροσαρμόσουμε τον τρόπο της λειτουργίας μας και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία εξυγιάνσεως της επιχείρησης. Σε αυτή τη λήψη αποφάσεως συνέβαλε ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι και φέτος, τη θερινή περίοδο 2021, οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε σε ποσοστό 90% και κυρίως η αγορά της Ρωσίας, συνεχίζει να εφαρμόζει περιοριστικά μέτρα, μη απελευθερώνοντας το σύνολο των εμπορικών πτήσεων από και προς Ρωσία”, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Μουζενίδης και το δίκτυο του εξωτερικού λειτουργούν κανονικά, καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη