Αναβάλλεται η επανέναρξη δρομολογίων του MSC Magnifica

Το δρομολόγιο του πλοίου περιλαμβάνει τρία ελληνικά λιμάνια

Την αναβολή της επανέναρξης των δρομολογίων του κρουαζιεροπλοίου MSC Magnifica μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα η MSC Cruises, μετά την απόφαση των ιταλικών Αρχών να αυστηροποιήσουν τα μέτρα ελέγχου για όσους έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα κατά την επιστροφή τους στην Ιταλία.

Παρότι συζητείται ήδη η εξαίρεση των επιβατών της MSC Cruises από τους ελέγχους, οι οποίοι υποβάλλονται σε τεστ κατά την επιβίβασή τους στα κρουαζιερόπλοια και πραγματοποιούν επισκέψεις στη στεριά σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων και μείωση της ζήτησης από τη στιγμή που το δρομολόγιο του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνει τρία ελληνικά λιμάνια.

Τα δεδομένα αυτά οδήγησαν την MSC Cruises στην απόφαση να αναβάλει την επανέναρξη του δρομολογίου, εκτιμώντας ότι το ενδιαφέρον και οι κρατήσεις θα ενισχυθούν εκ νέου μετά τη λήξη ισχύος του καθεστώτος αυξημένων ελέγχων, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν αυτών, οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες του MSC Magnifica για την περίοδο από 29 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου ακυρώνονται και η πρώτη κρουαζιέρα θα αναχωρήσει από το Μπάρι της Ιταλίας στις 26 Σεπτεμβρίου ακολουθώντας το δρομολόγιο Μπάρι – Κέρκυρα – Κατάκολο – Πειραιάς – Τεργέστη – Μπάρι.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από την αναβολή των παραπάνω δρομολογίων έχουν δύο επιλογές: είτε να συμμετέχουν σε άλλη κρουαζιέρα της εταιρείας – συγκεκριμένα στα δρομολόγια του MSC Grandiosa, που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο – ή να λάβουν πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα σε οποιοδήποτε πλοίο και δρομολόγιο μέχρι το τέλος του 2021.

Σημειώνεται ότι και η Costa Cruises προ ημερών είχε προαναγγείλει έναρξη δρομολογίων του Costa Deliziosa για Ελλάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, για να υπαναχωρήσει λίγες μέρες αργότερα, λέγοντας πως τελικά το πλοίο θα προσεγγίζει μόνο ιταλικούς προορισμούς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη