Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Α2 – εντός έδρας τελικά ο πρώτος αγώνας του ΑΟ Θήρας

Αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική σε όλους τους ομίλους της Α2 κατηγορίας γυναικών που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 19/10 και έτσι ο ΑΟ δε θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Αγ. Δημήτριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης διαπίστωσε πως υπάρχουν σοβαρότατες δυσκολίες στην χορήγηση αδειών για τη διεξαγωγή αγώνων και θέλοντας να δώσει χρόνο στις ομάδες να διευθετήσουν τα θέματα σχετικά με τα γήπεδά τους, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί για τις 19-20/10 στις κατηγορίες Α1 και Α2 γυναικών, καθώς και Α2 ανδρών.

Για τον ΑΟ Θήρας λοιπόν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 26/10 (2η αγωνιστική) οπότε και υποδέχεται εντός έδρας τον ΓΣ Πανιώνιο, ενώ οι εξ αναβολής αγώνες θα οριστούν εκ νέου τις προσεχείς ημέρες.

Σχετικά με το θέμα των αδειών για διεξαγωγή αγώνων, διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ν. 4049/2012) οι άδειες δεν εκδίδονται πλέον από τη διοργανώτρια αρχή, αλλά από την αρμόδια για θέματα αθλητισμού υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας και με ευθύνη των γηπεδούχων σωματείων, τα οποία εκτός από το σχετικό αίτημα και το πρόγραμμα των αγώνων, καταθέτουν υποχρεωτικά και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Σημειώνεται πως ο ΑΟ Θήρας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη