Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοικήτρια του Γ.Ν. Θήρας

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από τη Δευτέρα 21/11 η κα Λένα Μπορμπουδάκη, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά της ως Εντεταλμένη Σύμβουλος της ΑΕΜΥ ΑΕ για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και παράλληλα Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας.

Η κα Μπορμπουδάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Δημόσια Υγεία και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Master of Public Health) στον τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, της Ιατρικής σχολής και Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2022 διετέλεσε Διοικήτρια 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΑΕΜΥ, μέσα στον Δεκέμβριο η νέα Διοικήτρια θα δημοσιοποιήσει τα πεπραγμένα, τα άμεσα σχέδια και το στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης του νοσοκομείου, στο πλαίσιο των στόχων και των κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την αναβάθμιση του ΓΝ Θήρας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ ορίστηκε με την εφαρμογή του νέου νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών του Δημοσίου, Ν.4972/22. Εκτός της κας Μπορμπουδάκη, νέο πρόσωπο στο ΔΣ είναι και ο Θηραίος μαιευτήρας-γυναικολόγος κος Γιάννης Αργυρός, ως μέλος. Παραμένει ως μέλος και η παιδίατρος από τη Σαντορίνη κα Καλλιόπη Καραμολέγκου.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΕΜΥ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κύριλλος Παπακυρίλλου – Πτυχιούχος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθύνουσα Σύμβουλος: Μιρέλλα Θεοδωροπούλου – Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και Νομικής Σχολής ΔΠΘ
Αντιπρόεδρος & Εντεταλμένη Σύμβουλος για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας: Λένα Μπορμπουδάκη – Οικονομολόγος Υγείας
Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα προαναχωρησιακά κέντρα και τις δομές ψυχικής υγείας που λειτουργούν από την ΑΕΜΥ: Θεόδωρος Κουρτσούνης – Δικηγόρος
Μέλη: Καλλιόπη Καραμολέγκου – Παιδίατρος, MSc. Δημόσιας Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Ιωάννης Αργυρός, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Μπιτουλιώτης Χρήστος – Οικονομολόγος

“Σαφώς με την σύνθεση του νέου ΔΣ ικανοποιούνται χρόνια αιτήματα της κοινωνίας της Σαντορίνης. Σήμερα συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι της Σαντορίνης στο ΔΣ και μάλιστα γιατροί και είναι αναβαθμισμένος σε αντιπρόεδρο του ΔΣ ο ρόλος της Εντεταλμένης συμβούλου του ΓΝΘ”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΑΕΜY.

Καθώς η θηραϊκή κοινωνία ζητά επίσης στελεχωμένο και πλήρως λειτουργικό νοσοκομείο, ελπίζουμε το νέο ΔΣ να επιτύχει την αντιμετώπιση των σοβαρών ελλείψεων και προβλημάτων που ταλανίζουν το νοσοκομείο, ώστε να επιτραπεί η ομαλή λειτουργία του και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη κατοίκων και επισκεπτών σε αυτό.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη