Ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία για το WKF Santorini Cup

Ξεκινά επισήμως από αύριο 3/5 η δράση για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες WKF Santorini Cup, φέρνοντας τη Σαντορίνη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και του ρινγκ. Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ όπου θα αγωνιστούν σε δύο ρινγκ, σε συνολικά πέντε αγωνιστικά τερέν.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στους αγώνες είναι οι: Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Γερμανία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία, Αυστρία, Αρμενία, Ουγγαρία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αγγλία, Ιρλανδία και βέβαια η Ελλάδα.

Αύριο Τετάρτη 3/5 στις 14:00 θα γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το Σάββατο 6/5 στις 20:00 θα διεξαχθούν οι τελικοί των κυριότερων κατηγοριών, με πέντε διεθνείς τίτλους να ξεχωρίζουν. Η τιμή εισόδου για τους αγώνες του Σαββάτου είναι 10 ευρω.

[adning id="140783"]

Οι Έλληνες αθλητές ρίχνονται στην μάχη και θα τεθούν απέναντι σε ευρωπαίους αθλητές για πέντε διεθνείς τίτλους φιλοδοξόντας να “φορέσουν” στην μέση τους την ζώνη του πρωταθλητή. Συγκεκριμένα η 27χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης της IFMA στο αγώνισμα του Muay Thai από την Αθήνα Katia Tsovgan θα αγωνιστεί με την Τουρκάλα αθλήτρια Gul Yaramis, ο Καβαλιώτης αθλητής Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Γερμανό Alexander Stupen, η Πατρινή αθλήτρια Κατερίνα Αμπντάλα θα αγωνιστεί με την Αφρικανή πρωταθλήτρια από την Ουγκάντα Patricia Apolot, ενώ η μόλις 17 ετών Σαντορινιά Μαρία Δανέζη ασημένια και χάλκινη σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο παράλληλα, αναμένεται να ενισχυθεί από το δικό της κοινό στο νησί της. Αποκορύφωμα θα είναι ο αγώνας πυγμαχίας του Πατρινού αήττητου εντός παιδιάς Μάριου Κόλλια με τον δυνατό Γεωργιανό Δαυίδ Κοτσιασβίλι στην πιο εντυπωσιακή κατηγορία κιλών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη