Προκήρυξη διαγωνισμού για τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στο Φηροστεφάνι

Ο Δήμος Θήρας προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: “ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ Δ.Δ ΦΗΡΩΝ”.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης είναι 87.000,00 € (με αναθεώρηση & Φ.Π.Α).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (διακήρυξη, συγγραφή υποχρεώσεων κ.λ.π) καθώς και το σφραγισμένο έντυπο Οικονομικής Προςφοράς από τα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Θήρας μέχρι και τις 07-06-2012.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 12-06-2012 και και ώρα 10:00 π.μ.
και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 7 του π.δ 609/1985 και του άρθρου 6 του Ν. 3669/08.

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:

– Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1, Α2, και 1η τάξη του Μ.Ε.Ε.Π και για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ καθώς επίσης και επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στα νομαρχιακά μητρώα για αντίστοιχες εργασίες και προϋπολογισμό του έργου.

– Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην Α1, Α2, και 1η τάξη του Μ.Ε.Ε.Π και για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ &
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, με τις προϋποθέσεις της παρ. 10 του άρθρου 16 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.479,23 € η οποία θα απευθύνεται στο «Δήμο Θήρας» και θα έχει ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες. Δεν δίδεται προκαταβολή. Η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους. Η πληρωμή θα γίνει τμηματικά ανάλογα με την περαίωση των επιμέρους εργαςιών.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για την διακήρυξη δίδονται στο τηλ. 22863-60164, FAX 22860-28886, αρμόδιος υπάλληλος κ. Ποιμενίδης Δημήτριος ςτο τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη