Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις χορήγησης voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Σε λειτουργία είναι από σήμερα (19/7) η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher για την πρόσβαση σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Στην ηλεκτρονική εφαρμογή υποβάλλονται αιτήσεις τόσο για τη δράση της “Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” όσο και για το παράλληλο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με το οποίο χορηγούνται επιπλέον 15.000 voucher. Το παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο θεσπίστηκε πρώτη φορά την περίοδο 2020-2021, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΚΥ με 30.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει στους δικαιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι το συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για έως τρία παιδιά, τα 39.000 ευρώ για έως τέσσερα παιδιά και τα 42.000 ευρώ από πέντε παιδιά και άνω.

Το voucher που θα χορηγηθεί στους ωφελούμενους είναι ύψους 180 ευρώ/μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη