“Ανοιχτές πόρτες” για τα οινοποιεία το Σαββατοκύριακο 18-19/5

Τα οινοποιεία της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου και περιμένουν να υποδεχτούν οινόφιλους επισκέπτες, για να τους ταξιδέψουν σε μεθυστικά αρώματα και γεύσεις.

Η εκδήλωση “Ανοιχτές Πόρτες” διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών και τα επισκέψιμα οινοποιεία-μέλη τους. Για το συγκεκριμένο διήμερο, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Στη Σαντορίνη, αυτή την εποχή τα οινοποιεία έτσι κι αλλιώς λειτουργούν σε εντατικούς ρυθμούς και δέχονται καθημερινά επισκέπτες που θέλουν να ξεναγηθούν στους χώρους τους και να δοκιμάσουν κρασιά από ασύρτικο, αηδάνι και άλλες ποικιλίες του σαντορινιού αμπελώνα. Κάποια από αυτά μας αποκάλυψαν τι ετοιμάζουν για τις φετινές “Ανοιχτές Πόρτες”.

  • Στο Κτήμα Σιγάλα, στους Μπαξέδες της Οίας, θα μπορείτε από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 να αγοράσετε από το πωλητήριό του τα αγαπημένα σας κρασιά με έκπτωση 10%.
  • Το οινοποιείο Volcanic Slopes Vineyards, στην Επισκοπή Γωνιάς, θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 11:00-19:00, προσφέροντας δωρεάν περιήγηση.
  • Στο Οινοποιείο Βενετσάνου, στο Μεγαλοχώρι, το Σάββατο θα γίνονται δωρεάν ξεναγήσεις, ενώ την ώρα του ηλιοβασιλέματος θα έχει ζωντανή μουσική με πιάνο.
  • Το Οινοποιείο Χατζηδάκη, στον Πύργο, συμμετέχει στη δράση το Σάββατο με δωρεάν είσοδο και έκπτωση 10% στις αγορές από το πωλητήριό του.
  • Η Κάναβα Ρούσσος, στη Μέσα Γωνιά, θα περιμένει τους επισκέπτες και τις δύο μέρες από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.
  • Το Κτήμα Αργυρού, στην Επισκοπή Γωνιά, θα περιμένει τους επισκέπτες και τις δύο ημέρες από τις 10:00 έως τις 20:00.
  • Η SantoWines, στον Πύργο, θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες: α) Γευσιγνωσία οίνων στο κατάστημα από τις 10:00 έως τις 15:00, β) Οργανωμένες ξεναγήσεις στο Οινοποιείο και προβολή ντοκιμαντέρ για τον Θηραϊκό αμπελώνα (Σάββατο 18/5: Ώρες 11:00, 13:00, 15:00 και Κυριακή 19/5: Ώρες 10:00, 12:00, 14:00).
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη