Σαντορίνη: Ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση για τα θέματα του Γ.Ν. Θήρας

Η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας διοργανώνει τη Δευτέρα 5/9, ώρα 18:30, στην πλατεία Καμαρίου, απέναντι από τη Μυρτιδιώτισσα, συνάντηση – συζήτηση για το μέλλον του ΓΝΘ και την άμεση επίλυση των προβλημάτων του.

Θυμίζουμε ότι η Συντονιστική Επιτροπή έχει επίσης προγραμματίσει για την Κυριακή 11/9 στις 11:00 συλλαλητήριο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, διεκδικώντας ένα σύγχρονο, λειτουργικό, εξοπλισμένο, επανδρωμένο νοσοκομείο, ενταγμένο στο ΕΣΥ.

Στο κάλεσμά της για τη συνάντηση της Δευτέρας, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες, 

Καλούμε τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συλλόγων και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη,

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που ανησυχούν για την Υγεία,

Καλούμε τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων που οφείλουν να πιέσουν τις ηγεσίες τους και να τοποθετηθούν χωρίς μισόλογα,

Σε συνάντηση – συζήτηση τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30, στην πλατεία Καμαρίου (απέναντι από την Μυρτιδιώτισσα) για το μέλλον του ΓΝΘ και την επίλυση των προβλημάτων του ΑΜΕΣΑ.

Η λίστα με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν.Θ.) είναι μεγάλη και καθημερινά διογκώνεται με καινούρια. Τα περισσότερα είναι άγνωστα στους κατοίκους των νησιών που καλύπτει το ΓΝΘ (Ανάφη, Θήρα, Θηρασιά, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος), οι οποίοι απλά διαπιστώνουν, συνήθως με οδυνηρό τρόπο, ότι το Νοσοκομείο δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει! Επίσης άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των κυβερνώντων και των τοπικών αρχών για το νοσοκομείο μας και την Υγεία γενικότερα. Εμείς, ως πολίτες που κάποια στιγμή θα χρειαστούμε (αχρείαστο να’ ναι αλλά άνθρωποι είμαστε όλοι!) τις παροχές ενός σύγχρονου Νοσοκομείου, με εξοπλισμό, γιατρούς και μόνιμο προσωπικό τόσο ώστε να νιώθουμε ασφαλείς, έχουμε απαιτήσεις και θέλουμε απαντήσεις ΤΩΡΑ για το μέλλον του Νοσοκομείου.

Email επικοινωνίας: sintonistiki.thiras@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: 6980381117, 6973950265 (στείλτε με SMS ή Viber το ονοματεπώνυμό σας για άμεση επικοινωνία με την Συντονιστική Επιτροπή για το Γ.Ν. Θήρας) | Σελίδα στο Facebook: Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη