Δήμος Θήρας: Ανοιχτή θέση ειδικού συμβούλου

Ο Δήμαρχος Θήρας γνωστοποιεί την πλήρωση μιας θέσης ειδικού συμβούλου (ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού) και καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/-νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/-νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο.
Γ) Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (τουλάχιστον χρόνου) σε θέματα παροχής διοικητικής υποστήριξης σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.
Δ) Αποδεικτικό καλής τουλάχιστον γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου/ης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στον Δήμο Θήρας μέχρι τη Δευτέρα 29/1/24.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Μονάδα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου (αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος τηλ. 2286360157/191/101) κατά τις εργάσιμες ημέρες και
ώρες.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη