ΑΟ Θήρας-ΑΣ Παπάγου το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

ao_thiras_papagouΣτις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επιστρέφει μετά το ρεπό του ο ΑΟ Θήρας, με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Στόχος του ΑΟ Θήρας είναι να μη μείνει ούτε βαθμός χαμένος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει καθαρή νίκη, απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του Παπάγου, που θα της εξασφαλίσει τους πολύτιμους 3 βαθμούς, κρατώντας την έτσι ζωντανή στην κούρσα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο ΑΟ Θήρας αυτή τη στιγμή υπολείπεται ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Θέτιδα, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τον δυνατό Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι που δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Οπότε, αν ο ΑΟ Θήρας κάνει το καθήκον του, οποιοδήποτε στραβοπάτημα της Θέτιδας, θα τον φέρει πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι αθλήτριες και η διοίκηση της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του γυμναστηρίου και να υποστηρίξουν την ομάδα στον αγώνα της. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30 και η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Και μετά τον αγώνα, ο χορός
Το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΟ Θήρας διοργανώνει χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα Μαριώ, στον Μονόλιθο. Τιμή: 20 ευρώ/άτομο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη