ΑΟ Θήρας – ΓΣ Ηλιούπολης το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Την ομάδα της Ηλιούπολης υποδέχεται το Σάββατο 16/3, ώρα 20:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ ο ΑΟ Θήρας, για την 20η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Μετά την πρόκρισή του στο Final 4 του Κυπέλλου, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των play off, ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -4 από τον πρώτο Ολυμπιακό και στο +4 από τον τρίτο Πανναξιακό. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου εξασφαλίζουν πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Η αποδυναμωμένη από τα Χριστούγεννα και μετά ομάδα της Ηλιούπολης, βρίσκεται στη 10η θέση με 17 βαθμούς και οδεύει προς τον υποβιβασμό. Τελευταία συγκομιδή βαθμών είχε στην 9η αγωνιστική κόντρα στον ΑΟ Θήρας, αποσπώντας έναν βαθμό στο τάι μπρέικ.

Θεωρητικά θα είναι ένας εύκολος αγώνας για την ομάδα της Σαντορίνης, ωστόσο η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών είναι πάντα αναγκαία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Άρη, το Μαρκόπουλο τον Ολυμπιακό, ο Πανναξιακός τον Αίαντα, οι Μακεδόνες τον Πορφύρα και η Κόρινθος τη Θέτιδα.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη