ΑΟ Θήρας-Αμαζόνες το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την προχθεσινή νίκη επί του Πανναξιακού και την πρόκρισή του στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΑΟ Θήρας επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο 26/2 στις 19:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα υποδεχτεί τις Αμαζόνες, για την 23η αγωνιστική της Volleyleague.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες φέτος, καθώς ο μεταξύ τους αγώνας του α’ γύρου ματαιώθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που ταλαιπώρησαν την ομάδα της Σαντορίνης, με αποτέλεσμα το αθηναϊκό σωματείο να κερδίσει “στα χαρτιά” το πολύτιμο τρίποντο της νίκης. Αυτή τη φορά, με την υποστήριξη των φιλάθλων του, ο ΑΟ Θήρας θέλει να “ρεφάρει” τους χαμένους βαθμούς και να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

“Έπειτα από ένα δύσκολο τριήμερο για εμάς μετά την πρόκριση και την παραμονή μας, λόγω του απαγορευτικού, στη Νάξο, παίζουμε αύριο με έναν αντίπαλο, που θα αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά στη σεζόν. Ωστόσο πιστεύω πως η ομάδα, έστω και με μία προπόνηση σε τέσσερις μέρες, θα εμφανιστεί έτοιμη και θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και τις ποιοτικές της εμφανίσεις” δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Όλες οι αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής
ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΟ Ηλυσιακός
ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΠΣ Αίας
ΑΟΦ Πορφύρας – ΠΑΟΚ
ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Πανναξιακός
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ
ΑΟ Θήρας – ΑΟΝ Αμαζόνες
ΑΣ Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη