ΑΟ Θήρας – ΑΟ Μαρκοπούλου το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Την ομάδα του Μαρκόπουλου θα υποδεχτεί στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το απόγευμα του Σαββάτου 5/2 ο ΑΟ Θήρας για την 20η αγωνιστική της Volleyleague.

Επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα της Σαντορίνης είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς (-4 από τη Θέτιδα στην 6η θέση) και σε κάθε αγώνα στοχεύει στο τρίποντο της νίκης που θα την βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική 8άδα που οδηγεί στα play off.

Η πάντα μαχητική ομάδα των Μεσογείων είναι στη 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 18 βαθμούς, με δύο παιχνίδια λιγότερα, και απέχει 4 βαθμούς από την 8άδα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος σε 80 φιλάθλους. Προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, αύριο Σάββατο 5/2 θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός με τη Λαμία, ο Αίας Ευόσμου με τη Θέτιδα, οι Αμαζόνες με τον Ηλυσιακό και η ΑΕΚ με τον Πορφύρα. Για την Κυριακή 6/5 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Τετάρτη 16/2 με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανναξιακός.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη